Om samarbeidet med Norges Seilforbund


Seilerboka utgis i samarbeid med Norges Seilforbund, og fungerer som en grunnleggende del av NSF's opplæringsmateriell, primært for tur og havseilere. Boka vil forhandles gjennom NSF's nettside www.seiling.no, som i praksis kommer til å henvise videre til www.seilerboka.no – den nettsiden du er inne på nå.

Seilerboka kan altså bestilles her (se forsiden), men forhandles forøvrig fritt på markedet, og kan også kjøpes og bestilles andre steder – blant annet i ”fysisk form” både hos bokhandlere og i båtutstyrsbutikker. Boka er tilgjengelig fra 18. mars 2011, hvor den lanseres i forbindelse med båtutstillingen ”Sjøen for alle”.

Lanseringen av Seilerboka henger sammen med at Norges Seilforbund har påbegynt en mer aktiv innsats for sine ”tur- og havseiler”-medlemmer. De såkalte Norsteam-kursene har hjulpet mer enn 500 seilere allerede, primært i enkel seiltrim. I fremtiden ønsker NSF å gjøre enda mer for denne store gruppen seilere, og Seilerboka vil være en del av dette arbeidet. Videre informasjon om denne innsatsen kan fås ved å kontakte NSF.

Norges Seilforbund har tilsluttet i overkant av 100 seilforeninger og 40 klasseklubber. Til sammen har NSF ca. 25.000 medlemmer. Administrasjonen har kontorer i Idrettens Hus på Ullevål Stadion.
Se mer på www.seiling.no


 

Facebook

Se eksempler fra boka